torsdag 1 oktober 2020

Torsdag 1/10


Nu börjar även den här veckan gå mot sitt slut och vi har hunnit med en massa olika saker. I tisdags hade vi fotografering och det gick jätte bra, barnen var förväntansfulla och glada. Det har även börjat en ny kompis på Vitsippan och vi hälsar honom varmt välkommen och hoppas att han kommer att trivas hos oss.




I onsdags delade vi in barnen i tre olika grupper. En grupp fick följa med och ha miniröris, några fick följa med in i ateljén och fortsätta med temat kring "dela" och några av barnen fick stanna kvar på vitsippan och leka tillsammans med vår nya kompis.


På samlingen idag återkopplade vi med barnen kring temat genom att vi tittade på bilderna och de berättade vad och hur vi gjorde när vi delade degen. Vad är bäst att använda för att dela degen, är det en kniv, sax eller hammare eller kanske både och och finns det något annat man kan använda sig av? Och hur vi gör vi för att dela degen lika? Barnen har många kloka tankar att dela med sig av. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Midsommarfirande

 Igår gjorde vi midsommarkransar där vi limmade på ”blommor” som vi skulle ha på oss idag när vi dansar kring midsommarstången. Innan dansen...